Купить электроинструмент DWT

Plavajoča platforma

Je plavajoči objekt na kovinski osnovi z lesenimi podesti. Je večje dimenzije, cca 400x600 cm, zato je za transport objekta potreben izredni prevoz z avtodvigalom. Platforma je predvidena predvsem za stoječo vodo (jezera, ribnike, vodno zajetje,...), lahko pa se z ustreznimi pritrditvami postavi tudi v reko.
V notranjosti platforme so vgrajene črpalke s specialnimi vodnimi efekti in led reflektorji. Na brežini je običajno postavljen lesen, montažni kubus, kjer je locirana tehnika za upravljanje z platformo. Potrebna priključitev na električno energijo 3x63A.
Plavajoča platforma nam omogoča izvedbo vodne simfonije v manjšem obsegu  (npr. Bled v prednovoletnem času, Jagoče, Arboretum, Ivarčko jezero)...
Program, ki se izvaja na platformi,  je zelo prilagodljiv (vodni efekti, projekcije na vodno steno, celoten show program z laserji in mini pirotehniko).

Aktivnost plavajoče platforme: 2012-2015 ;  leta 2016 jo nadomesti MOBILNA ENOTA

 

show program z vodnimi curki in projekcijami na lokacijah pred Vilo Prešeren (Bled), v Veliki Zaki (Bled), v Jagočah (Laško), Arboretum, Ivarčko jezero,...