Купить электроинструмент DWT

_____________________________________________________________________________

 

VODNA SIMFONIJA

Je več medijska večerna predstava, ki združuje vrhunske vodne atrakcije, povezane z avtorsko glasbo in svetlobnimi efekti, kar daje gledalcu novo dimenzijo spremljanja predstave na vodi, podprto z vedno novo scenografijo.


Je predstava, v kateri se z različnimi vodnimi efekti,  ob spremljavi zvočne in svetlobne tehnike ter projekcij na vodno steno, izvede show program.
Vsaka predstava je unikatna in je delo skupine strokovnjakov, ki pripravi celotno zasnovo (pisanje scenarija, video produkcija, glasba, programiranje,...).
Na vodno steno se projecirajo različni liki, foto, video vsebine, kratki filmi,.. zgodba, prilagojena  za vsako predstavo  posebej.

Kot del programa se uporabljajo še laser, pirotehnika, ognji, video vsebine na LED zaslonu. Možna je tudi animacija v živo.


Posebej izdelane zgodbe VODNE SIMFONIJE se v razširjeni tehnični zasedbi izvajajo že nekaj let kot popestritev festivala Pivo&cvetje, Laško (2007-2018),  v manjši tehnični izvedbi v preteklosti kot plavajoča platforma na mirnih vodah, od leta 2016 pa le še kot mobilna enota.


Za vse, ki v življenju cenite ustvarjalnost in umetniške presežke, je vodna simfonija priložnost, da se naužijete najboljšega iz obeh svetov- umetnosti in tehnike.

Dopustite si sprostitev in uživajte..

 

 

več v galeriji