Купить электроинструмент DWT

 

VECRONIA d.o.o.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992 kot suport eksperimentalni glasbeni skupini VERONICA z namenom organiziranja multimedijskih projektov.

V prvih letih delovanja je podjetje za glasbeno skupino izvedlo nekaj odmevnih projektov : Vecronia projekt, Aquasphera, Perspective. Potem smo, na osnovi izkušenj,  kar nekaj let izvajali, poleg organizacije dogodkov, tudi bolj obsežne in razkošne scenografije za razne TV oddaje in prireditve na terenu (studio CITY novoletna oddaja, izbor MISS Slovenije, glasbena prireditev ZLATI PETELIN,  izbor KRALJICA SLOVENIJE, TV oddaje : JONAS-BREZ ZAPOR, ZMENKARIJE, JUKE BOX, ...)

Po letu 2000 smo se preusmerili na projektiranje in urejanje bivalnih vrtov. Upoštevali smo dejstvo, da se lahko preureditev okolice tudi spreminja, zato smo takšne ureditve imenovali vrtna scenografija. Pri idejnih zasnovah se upoštevajo načela feng shui, ne posega se preveč v prostor, ureditev je čim bolj naravna (kamenje, les, voda...).

Združeni pod znamko NBO smo nekaj let postavljali ogromne sejemske postavitve z različnimi podizvajalci (MOS, FLORA, MEGRA, DOM, ...)

Organizirali smo tekmovanja na temo "sestavimo si vrt" na različnih lokacijah po Sloveniji..

Udeležbo na sejmih smo zamenjali z neposrednim kontaktom s stranko. Na sedežu podjetja je lesena montažna predavalnica. Tako lahko vsak, ki želi izvedeti podrobnosti o določeni temi oziroma želi več informacij, pride k nam (www.biobazeni.si).

V letu 2007 smo uvedli nov program- organizacijo kulturnih in zabavnih programov na terenu, predvsem z uporabo vode. Združili smo vodo in tehnologijo v "vodno simfonijo"- vrhunsko predstavo za oči in ušesa. Z uporabo vodnih efektov, projekcij na vodno steno, avtorske glasbe, vrhunske svetlobne in zvočne tehnike, laserjev in pirotehnike že nekaj let pripravljamo osrednjo predstavo na prireditvi PIVO&cvetje v Laškem (VODNE SIMFONIJE, OGNJENE PREDSTAVE )

Voda je rdeča nit zadnjih nekaj let našega delovanja. Ker zvok vode pomirja, jo uporabljamo v urejanju okolice, v vodnih predstavah, kot scenski element na sejmih in drugih prireditvah,...

V podjetju smo združili več področij med seboj. In to je tisto, kar nas dela drugačne od drugih. Dolga pot je za nami... Idej je še mnogo, časa za uresničitev pa tudi. In če se ozremo nazaj, imamo reference, na katere smo ponosni.